طراحی سایت با زبان php

در ابتدا به معرفی و تعریف این زبان می پرازیم. پی اچ پی کوتاه شده ی عبارت  Hypertext Pre-Processor، به معنای پیش پردازنده ی فرا متن است. به این دلیل زبان پی اچ پی یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است که این زبان  یک زبان برنامه نویسی سمت سرور یا متن باز (open source ) است. این زبان به بهبود کد های HTML کمک می کند و از جمله زبان های اسکریپت نویسی است.

شرکت وب افرا سالهاست در حوزه طراحی سایت فعالیت گسترده ای دارد و زبان پی اچ پی زبان تخصصی تیم فنی وب افرا می باشد. وب افرا توانایی پیاده سازی انواع سایت با زبان php (طراحی سایت فروشگاهی ، طراحی سایت گردشگری ، طراحی سایت خدماتی ، طراحی سایت با وردپرس) را با بهترین کیفیت دارد. اگر قصد طراحی سایت با فریم ورک های php و cms های php مثل طراحی سایت با وردپرس را دارید ، میتوانید از طریق تماس باما ، با مشاوران وب افرا تماس بگیرید و از مشاوره رایگان وب افرا استفاده کنید.

 

سفارش طراحی سایت با php

درخواست مشاوره تخصصی

 

زبان  PHP ( پی اچ پی ) چیست؟

زبان PHP ساختارش بسیار شبیه به ساختار زبان ( C ) و زبان برنامه نویسی (Perl) است. قدرت این زبان بسیار بالاست و شکل پذیری فوق العاده ای دارد و با اغلب بانک های اطلاعاتی همگونی دارد.  با اکثر سیستم عامل ها می توان از زبان برنامه نویسی PHP استفاده کرد. زیرا با اکثر سیستم عامل ها از جمله Appache سازگار است.

متن، HTML  ( اچ تی ام ال )،  CSS ( سی اس اس )، JavaScript  ( جاوا اسکریپت ) و کد PHP ( پی اچ پی )  از فایل هایی هستند که می توانند فایل پی اچ پی باشند.

پی اچ پی زبانی است که بر روی سرور وجود دارد و نه بر روی کامپیوتر های کاربران و از آن می توان برای صفحات لاگین، فرم ها، نظرسنجی ها، گالری های عکس و مهم تر از همه برای کسب و کارهای الکترونیکی استفاده کرد و جالب است بدانید که استفاده از زبان پی اچ پی بسیار آسان است و از امنیت بالایی نیز برخوردار است.

زبان پی اچ پی زبانی است که اکثر سایت های معروف دنیا، مثل سایت فیس بوک، از این زبان برای طراحی سایت استفاده کرده اند. شما می توانید با استفاده از ( HTML ) صفحه ی وب را ایجاد کنید و با استفاده از ( PHP ) از توابع تعاملی آن را پر کنید و در نهایت یک وب سایت بسیار عالی را داشته باشید زیرا توابع تعاملی باعث می شود بازدید کنندگان بیشتری جذب وب سایت شما گردد.

چرا از ( PHP ) یا ( پی اچ پی ) استفاده کنیم؟

یکی از کاربرد های رایج پی اچ پی، استفاده از آن در تجارت الکترونیک است. این زبان برنامه نویسی، کسب و کار را در فضای اینترنت متحول کرده است. (PHP  ) با طراحی سایت های بهینه سازی شده متناسب با نیاز شما به تعامل ببامشتریان، اطمینان و امنیت را برای کاربران سایت بالا می برد. هم چنین می توان از پی اچ پی برای پر کردن وب سایت ها و مدرن سازی استفاده کرد.

یکی دیگر از نکات مهم در رابطه با زبان ( PHP )، سازگاری آن با تغییرات وب سایت است به گونه ای که چنانچه کسب و کار اینترنتی شما توسعه یافت و تغییراتی در آن ایجاد شد، نیازی به حذف یا اصلاح پی اچ پی برای اعمال تغییرات نیست بلکه بدون هیچ مشکلی می توان این کار را انجام داد. علاوه بر این،  پی اچ پی یک پشتیبانی در وب دارد که در صورتی که مشکلی پیش بیاید، آن را به راحتی می توان برطرف کرد.

زبان ( PHP ) یا ( پی اچ پی ) قادر به انجام چه کارهایی است؟

مزیتی که پی اچ پی دارد، خروجی آن است که تنها محدود به ( HTML ) نمی شود و به راحتی می توان ، فایل های پی دی اف و حتی فیلم های فلش را به عنوان خروجی داشت. علاوه بر این، به عنوان خروجی می توان هر نوع متن مانند XHTML و XML ایجاد کرد.

ایجاد کردن فایل های سمت سرور، باز کردن آن ها، خواندن آن ها و نوشتن، پاک کردن و بستن آن ها از جمله کارهایی است که PHP قادر به انجام آن ها می باشد.

انواع فریم ورک های پی اچ پی

قبل از معرفی فریم ورک های پی اچ پی، باید بگوییم که فریم ورک ها یک مجموعه از کد ها و نیاز های از پیش ساخته شده برای برنامه نویسی هستند که برنامه نویسان حرفه ای، آن ها را برای برنامه نویسان مبتدی پیاده سازی کرده اند که موجب سهولت کار مبتدیان شده است.

سرعت بخشیدن به طراحی سایت، حصول اطمینان از دیده شدن مسائل امنیتی در اسکریپت ها، بدون خطا  بودن کدها و . . . از جمله مزایای استفاده از فریم ورک ها است.

طراحی سایت با زبان php

البته فریم ورک ها با این همه مزایایی که دارند، محدودیت هایی نیز دارند که باید در انتخاب آن ها دقت کرد؛ به عنوان مثال اگر فریم ورک مورد نظر شما امنیت لازم را نداشته باشد، باید مواظب هکر ها باشید و . . .  .

انواع فریم ورک های  phpبه شرح زیر است :

۱ – فریم ورکZend

این فریم ورک در PHP، (Zend Framework ) نام دارد و بسیار قدرتمند است و امنیت بسیار بالایی نیز دارد و از API های بسیاری از پیشگامان برنامه های مبتنی بر وب از جمله  Google، Amazon، Yahoo، Flicker  و . . .  بهره می برد و در نهایت برای توسعه ی برنامه های تجاری، یک گزینه ی بسیار مطلوب و مناسب است.

۲ – فریم ورک Phalcon

اگر به دنبال طراحی سایتی هستید که سرعت لودش بالا باشد، فریم ورک فالکون (Phalcon ) را باید انتخاب کنید زیرا این فریم ورک، سریع ترین فریم ورک در بین کلیه ی فریم ورک های پی اچ پی است. Phalcon  به عنوان اکستنشن C برای پی اچ پی برنامه نویسی شده است. سرعت این فریم ورک به دلیل کد نویسی با زبان بسیار قدرتمند C بسیار بالا است و هم چنین از منابع سخت افزاری اندکی استفاده می کند.

۳ – فریم ورک  CakePHP

این فرم در سال ۲۰۰۵ توسط یک برنامه نویس لهستانی برنامه نویسی شد. CakePhp  یا cakephp یک framework  با قابلیت گسترش سریع برای php است که از الگوهای عمومی شناخته شده کد نویسی آن، همانند  Active Record، Association Data Mapping، Front Controller و از معماری MVC  پیروی می کند. این فریم ورک با این هدف ساخته شد تا برنامه نویسان مبتدی بتوانند با استفاده از یک فریم ورک قدرتمند، سایت های خود را به سرعت گسترش دهند بدون این که از انعطاف پذیری آن ها کاسته شود.

طراحی سایت با PHP و لاراول

طراحی سایت با PHP و لاراول

 ۴ – فریم ورک   Laravel

در طراحی این فریم ورک، از بسیاری از مفاهیم و روش ‌های موجود در دیگر فریم ‌ورک ‌ها استفاده شده است. لاراول مجموعه ‌ای از بهترین روش‌ ها و ابزارها در یک بسته است که برنامه نویسی برنامه های کاربردی تحت وب با زبان PHP را بسیار آسان کرده است. زیرا اکثر کار های معمول مانند احراز هویت، روتینگ، session ها ، کار با بانک های اطلاعاتی و . . . با استفاده از لاراول آسان سازی شده است و مشکلات ناشی از توسعه را برای توسعه دهندگان و کارفرما ها، کاهش داده است و همچنین طراحی سایت با لاراول نیز به نسبت فریم ورکهای دیگر زبان PHP بسیار لذتبخش‌تر خواهد بود زیر این فریم ورک محبوب از سینتکس ( ساختار کلاس ها و … ) بسیار کارآمد پیاده سازی شده است .

از دیگر مزیت های آن میتوان به سازگاری بالا با انواع هاست دانست و این یعنی خرید هاست لاراول مقرون به صرفه تر از سایر فریم ورکها خواهد بود و دستتان بعنوان توسعه دهنده بسیار باز است .

مزایای طراحی وب سایت با PHP

در این بخش مزیت های طراحی سایت با زبان پی اچ پی را بیان می کنیم :

۱ – استفاده از زبان پی اچ پی، ساده است. 

برنامه نویسی با استفاده از زبان پی اچ پی، بسیار آسان است و همانند این است که یک مقاله را به انگلیسی بنویسید با این تفاوت که باید یک سری کد ها را برای این که آن مقاله به نحو احسن ایجاد و اجرا شود، به آن اختصاص دهید. کد نویسی و ایجاد کد با استفاده از پی اچ پی نیز بسیار ساده است و با این که برخی از افراد معتقدند که از زبان استاندارد استفاده نمی کند اما کد ها را می توان شخصی سازی کرد و به این ترتیب، امنیت بسیار بالا می رود.

۲ – استفاده از زبان پی اچ پی، رایگان است.

علاوه بر این که استفاده از زبان پی اچ پی آسان است، رایگان نیز هست. به نحوی که استفاده از این زبان را به صرفه ترین روش برای ایجاد وب سایت های بزرگ می دانند زیرا هزینه های کمی دارد.

طراحی سایت با زبان php

۳ – زبان پی اچ پی، به صورت انحصاری با CMS کار می کند.

CMS یک نیاز حیاتی برای کسب و کار است که باعث می شود محتوا، متناسب با بازدیدکنندگان، شخصی سازی شود. هر فرد با مراجعه به سایت، بر اساس سابقه ای که در سایت داشته است، محتوای سایت برایش سازگار و سفارشی می شود.

با استفاده از پی اچ پی، می توان وب سایت های amoebic را طراحی کرد و در هر زمان که وب سایت نیاز به تغییر داشته باشد، آن را تغییر داد. به دلیل این که سیستم های مدیریت محتوا همانند وردپرس، دروپال، جوملا و . . .  مبتنی بر پی اچ پی هستند، وب سایت هایی که با زبان پی اچ پی طراحی شده اند، کاملا قابل تنظیم بوده و می توان آن ها را با نیاز های مشتریان سازگار کرد. در نتیجه، PHP  زبانی است که سفارشی کردن سایت برای مشتریان، با آن بسیار راحت است.

۴ – پی اچ پی زبانی است که با انواع پلتفرم های مختلف، سازگار است.

کد هایی که در PHP ایجاد می شوند، به راحتی می تواند بر روی چندین سیستم عامل اصلی به صورت یکپارچه اجرا شود و  این باعث می شود کسب و کار ها تمام زیر ساخت ها را به شکل با صرفه تری، تنظیم کنند. با استفاده از زبان PHP، می توان در سیستم عامل های مختلفی از جمله ویندوز، لینوکس، یونیکس و . . . ، پلت فرم ها را استفاده کرد.

۵ – PHP هم قدرتمند است و هم انعطاف پذیر است و هم مقیاس پذیر . . .  .

یکی از بزرگ ترین و قدرتمند ترین پلت فرم رسانه های اجتماعی که با استفاده از پی اچ پی ایجاد شده است، فیسبوک است. با نگاه به فیسبوک، انعطاف پذیری و مقیاس پذیری در پی اچ پی، به صورت واضح دیده می شود.

مزیت زبان پی اچ پی بر دیگر زبان ها این است که، کد وب سایت بدون نیاز به یک بار راه اندازی دوباره ی سرور، به روز می شود!

۶ – افزونه ها و اضافه کردن ویژگی های جدید.

کسب و کار ها و توسعه دهندگان سایت هایی که با استفاده از زبان پی اچ پی طراحی شده است، به راحتی می توانند ویژگی های جدید را به وب سایتشان اضافه کنند زیرا PHP یک زبان مقیاس پذیر است و توسعه دهندگان آن هر روز به دنبال پاسخ به نیاز های ایجاد شده در اثر پیشرفت دنیای اینترنت هستند.

۷ –   قابلیت Embed با استفاده از زبان PHP وجود دارد.

یکی از مواردی که امروزه برای کسب و کار های اینترنتی بسیار ضروری و لازم است، طراحی وب سایت های   Responsive و سیستم های طراحی روان یا Fluid است که استاندارد صنعتی در این زمینه، HTML5  است. PHP اجازه می دهد که کد ها مستقیم در میان HTML نوشته شود. در نتیجه توسعه دهندگان به راحتی می توانند با اضافه کردن کد  PHP خود به HTML، کد وب سایت ایستا را به یک وب پویای کاملا جدید، تبدیل کنند.

۸ – از زبان برنامه نویسی PHP ، توسط یک جامعه ی مجازی بزرگ پشتیبانی می شود.

زبان پی اچ پی، یک زبان در حال توسعه است و متخصصان زیادی در آن مشغول به کار هستند تا به نیاز های مبتدیان در این زمینه پاسخ دهند. هیج مسئله ای نیست که با وجود این همه متخصص در زمینه ی زبان برنامه نویسی PHP لاینحل باقی بماند. به علاوه، حضور این همه متخصص در این زمینه، باعث می شود قیمت ها رقابتی شده و هزینه ها برای مشتریان به صرفه تر باشد.

۹ – پی اچ پی یک کتابخانه ی استاندارد بزرگ دارد.

میزان استاندارد بودن کتابخانه، چیزی است که یک زبان برنامه نویسی را متفاوت می کند. کتابخانه ی زبان برنامه نویسی، نقش مهمی را در ساده سازی و سرعت بخشیدن به توانایی پردازش داده های زبان بازی می کنند. زمان بارگذاری وب سایت هم بسیار مهم است زیرا بازدیدکنندگان از هدر دادن زمان برای بارگذاری سایت، گریزان هستند. PHP از تمام موارد از جمله برای HTTP fetching، regular expressions, URL parsing و درایورهای پایگاه داده، و . . .  پشتیبانی گسترده ای دارد.

۱۰ – سایت های طراحی شده با زبان برنامه نویسی PHP، عملکرد فوق العاده ای دارند.

زبان برنامه نویسی پی اچ پی، سرعت توسعه را بسیار بالا می برد. علاوه بر این، به توسعه دهندگان این اجازه را می دهد تا یک راه حل سفارشی و چند جانبه برای حضور آنلاین ایجاد کنند.

PHP برای زمان برگشت (Turnaround ) یا تحویل سریع آن شناخته شده است. « Turnaround » یا « زمان تحویل » یا « زمان برگشت »، یکی از مهم ترین عوامل افزایش عملکرد وب سایت است. زمان برگشت در پی اچ پی به دلیل وجود کتابخانه ی استاندارد بزرگ، طیف گسترده ای از افزونه ها، قابلیت پلتفرم متنوع، یکپارچگی بدون درز با سفارشی سازی CMS های مختلف و قابلیت جاسازی embed، بسیار سریع است.

به علاوه، وب سایت هایی که با زبان پی اچ پی طراحی شده اند، قابلیت این را دارند که در سیستم عامل های مختلفی اجرا شوند.

سوالی دارید هم اکنون با ما تماس بگیرید ... تلفن : 02191018036